Домовой - Светловодск
» » » Олесь Довгий балотуватиметься до Верховної Ради на своїй малій Батьківщині

Олесь Довгий балотуватиметься до Верховної Ради на своїй малій Батьківщині

Автор: admin
Олесь Довгий балотуватиметься до Верховної Ради на своїй малій Батьківщині

Відомий український політик Олесь Довгий подав документи на реєстрацію в Центральну виборчу комісію кандидатом в народні депутати за округом № 102, до якого належать міста Знам’янка та Світловодськ, а також інші міста та села Світловодського, Новгородківського, Олександрівського та Онуфріївського районів Кіровоградської області. Територія, якою збирається опікуватися Довгий, має протяжність біля 150 км і налічує більше 200 населених пунктів. Політик піде на вибори як мажоритарний кандидат, незалежний від партійних структур.
Нагадаємо, що Світловодський район, що входить до складу округу № 102 – мала Батьківщина роду Довгих. Тут народилися бабуся і батько Олеся Довгого, тривалий час жив його дідусь, відомий і в нашій країні, і за її кордонами український письменник, провели дитинство сам Олесь і його сестра. «Це складний округ і з економічної, і з соціальної точки зору, але я люблю складні задачі і завжди з ними справлявся. Тому я переконаний, що моєму досвіду, знанням, професіоналізму, а також тій команді, яку я підібрав, вдасться продемонструвати якісний результат», - акцентує увагу Олесь Довгий.
Програма політика включає розділи щодо відродження сільського господарства і промисловості округу, окремі програми залучення інвестицій і створення робочих місць підтримки пенсіонерів, «бюджетників», працівників АПК, молоді тощо. А головне, як підкреслив Олесь Довгий, він гарантує своїм землякам, що буде сумлінно виконувати обов’язки депутата Верховної Ради. «Вони точно будуть мати вперше за всю свою історію незалежної України того депутата, який після обрання буде продовжувати їздити на округ, працювати і робити конкретні, відчутні, важливі справи для тих, хто є єдиним джерелом влади - а саме виборці і громадяни України. Обіцяю, що я не підведу!», - підкреслює Олесь Довгий.
У парламенті Довгий обіцяє, перш за все, внести законопроект про відповідальність народних депутатів і механізм відкликання народних обранців в разі, якщо вони нехтуватимуть трудовою дисципліною та інтересами своїх виборців. І обіцяє боротися за виділення рідному краю бюджетних асигнувань на відродження дорожнього господарства (перший транш вже надійшов завдяки Довгому до Світловодську), ЖКГ, об’єктів соціальної інфраструктури (освіти, медицини, культури тощо). Крім того, на Кіровоградщині вже працюють два фонди Олеся Довгого – благодійний, що займається проблемами дітей і молоді, і фонд розвитку громад, який має на меті залучення інвестицій і обєднання зусиль місцевих мешканців навколо вирішення нагальних питань сел, селищ, містечок регіону.
Як відомо, Олесь Довгий є одним з найдосвідченіших українських політиків в галузі державного управління, має дві вищі економічні освіти і ступінь кандидата економічних наук, завершує здобувати вищу юридичну освіту. З 2006 г. працював в одному з районів міста Києва як депутат-«мажоритарник», хоча й був обраний за пропорційною системою. Був обраний секретарем Київради і фактично тривалий час виконував обов’язки міського голови столиці. Входив до складу Асоціації міст України. За його ініціативою в Києві було запроваджено низку програм допомоги соціально-вразливим верствам населення – пенсіонерам, людям з інвалідністю, родинам з дітьми, лікарям, вчителям, соціальним працівникам та ін. Після того, як Олесь Довгий на знак протесту проти політики режиму Януковича щодо столиці покинув посаду секретаря Київради, він продовжував активно працювати як громадський діяч не тільки в Києві, а й в інших регіонах України.





Аліна Світла
3571     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб