Домовой - Светловодск
» » » Сьогодні роботодавці області потребують близько 50 електрогазозварників

Сьогодні роботодавці області потребують близько 50 електрогазозварників

Автор: redactor
Сьогодні роботодавці області потребують близько 50 електрогазозварників
Сьогодні роботодавці області потребують близько 50 працівників за професією «електрогазозварник». Серед районів, де найбільше потрібні ці фахівці - Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Кіровоградський, Маловисківський, Олександрiйський та Онуфріївський.
Професія електрогазозварника ввійшла в п’ятірку професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й недивно, бо потреба у таких робітниках постійна і має тенденцію до зростання. Її представники знаходять роботу в будівельних організаціях, на фабриках і заводах, у авторемонтних майстернях та станціях технічного обслуговування тощо
Безробітні, котрі перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію електрогазозварника.
Професію електрогазозварника можна набути як в навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Якщо вас зацікавила інформація,
за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.
Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та
корисної професії для багатьох людей.




1033     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб