Домовой - Светловодск
» » » Токар – сучасна та затребувана професія, яку можна здобути безкоштовно

Токар – сучасна та затребувана професія, яку можна здобути безкоштовно

Автор: redactor
Токар – сучасна та затребувана професія, яку можна здобути безкоштовно
Токар – затребувана професія на сучасному ринку праці. Найбільш кваліфікованим вважається токар, який працює на універсальному токарному верстаті і виконує всі операції.
Токар повинен володіти гострим зором, точним лінійним і об'ємним окоміром, гарною зорово-моторною координацією, технічним мисленням, просторовою уявою, стійкістю уваги. Також токар повинен мати гарну підготовку з арифметики та геометрії, у галузі фізики (механіка, електротехніка).
Необхідні знання та навички: знати конструкцію і правила перевірки на точність токарних верстатів різних конструкцій; володіти різними способами установки, кріплення, вивірення деталей; мати практичні навички із застосування методів визначення технологічної послідовності їх обробки; влаштування і правила тепло обробки, заточування і доведення всіх видів інструментів, як ріжуть; володіти різними способи досягнення встановленої точності та чистоти обробки; знати правила визначення режимів різання по довідникам і паспорту верстата. Токар повинен уміти виконувати роботи за кресленнями, визначати режими різання, вибирати оптимальний порядок обробки деталей, проводити розрахунки, пов'язані з виконанням особливо складних токарних робіт.
Токар на сьогодні є затребуваною професією на регіональному ринку праці. Тож, хто виявив бажання здобути дану професію, Кіровоградський обласний центр зайнятості запрошує незайнятих трудовою діяльністю громадян на навчання до Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання триватиме 5,1 місяців та розпочинається з 30 серпня 2017 року.
Крім того, з 31 серпня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Лицювальник-плиточник», триватиме 3,0 міс.
1831     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб