Домовой - Светловодск
» » » Міграційна служба області нагадує: паспорт без своєчасно вклеєного фото – недійсний

Міграційна служба області нагадує: паспорт без своєчасно вклеєного фото – недійсний

Автор: admin
Міграційна служба області нагадує: паспорт без своєчасно вклеєного фото – недійснийВідповідно до Положення про паспорт громадянина України (Постанова ВРУ від 26.06.1992 № 2503-XII) фотографію у паспорт громадянина України необхідно вклеїти при досягненні 25-ти і 45-ти річного віку. Паспорт, в якому не вклеєні такі фотографії при досягненні його власником зазначеного віку, вважається недійсним.

Відповідно, з недійсним документом його власник не може здійснювати юридичних дій, як укладання цивільно-правових угод, оформлення доручень, здійснення банківських операцій тощо.

Аби уникнути таких труднощів, потрібно після виповнення 25- та 45-ти річного віку протягом місяця звернутись до територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області за місцем проживання. Для отримання відповідної послуги подається два фото розміром 3,5х4,5 із зображенням, яке відповідає досягнутому віку. Послуга надається протягом 5 днів.

Затягувати із вклейкою фото у паспорт не варто. За несвоєчасну заміну фото передбачений штраф.
4172     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб