Домовой - Светловодск
» » » Як отримати від держави 20% компенсації на придбання твердопаливного або електричного котла?

Як отримати від держави 20% компенсації на придбання твердопаливного або електричного котла?

Автор: admin
Як отримати від держави 20% компенсації на придбання твердопаливного або електричного котла?Для зменшення споживання природного газу Урядом України розроблено ряд дій, котрі впроваджують конкретні кроки реалізації цих намірів.

Затверджено і оприлюднено зменшені ліміти газу для підприємств теплокомуненерго (30%), бюджетної сфери (10%) і бізнесу (30%). Є рішення про привабливий інвестиційний тариф для стимулювання заміщення природного газу у сфері теплопостачання (для населення).

Суттєво зменшено державні соціальні стандарти у сфері житлово‐комунального обслуговування, котрі зменшують списання газу для тих осіб, котрі не мають встановлених лічильників газу.

Через систему «Ощадбанку» буде проводитися компенсація тіла кредиту на придбання твердопаливного або електричного котла. Розроблена схема дій для використання цього механізму.

Спочатку треба вибрати необхідний котел для заміщення природного газу. Ним може бути твердопаливний або електричний котел. Від організації, котра продає котел, необхідно взяти рахунок для оплати.

У відділенні «Ощадбанку» можна оформити кредит для придбання котла, подавши рахунок і необхідні документи по кредиту. Після розгляду документів, банк приймає рішення про виділення кредиту.

Передбачено, що замовник зразу сплачує 10% вартості котла, а на решту суми оформляється кредит під 25% річних з можливістю кредитування 36 місяців. Максимальна сума кредиту складає 30 тисяч гривень. Банк бере разову комісійну винагороду у розмірі 3% від суми кредиту.

Після підтвердження отримання котла і передачі даних в банк, а далі банк передає підтвердження в Держенрегоефективності, проводиться компенсація 20% вартості котла на рахунок в банку.


Докладніше в розділі Як отримати від держави 20% компенсації на придбання твердопаливного або електричного котла? — Інформаційний портал Кіровоградщини - Гречка - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info
1868     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб