Домовой - Светловодск
» » » Відкритий лист народному депутату Єдіну від активіста Кіровоградського Євромайдану

Відкритий лист народному депутату Єдіну від активіста Кіровоградського Євромайдану

Автор: redaktor
Відкритий лист народному депутату Єдіну від активіста Кіровоградського ЄвромайдануНа прохання активіста кіровоградського Євромайдану та його незмінного модератора Андрія Лавруся оприлюднюємо його звернення до народного депутата, колишнього регіонала Олександра Єдіна.

Відкритий лист нардепу, який знову хоче ним бути
Ще не так давно в Україні відбулася Революція Гідності, а зараз на Сході йде війна. Проте трагічні події не заважають екс-регіоналам продовжувати в «тому ж дусі» та робити вигляд, що в країні не сталося жодних змін. Хочу звернутися до Олесандра Єдіна (на фото справа), нардепа-екс-регіонала, який у 102 виборчому окрузі вже розпочав свою виборчу кампанію.
Для початку: я не голосував за вас у 2012 році і був одним з тих, хто відкрито говорив людям правду про таких як ви.
Я не можу вас назвати народним депутатом, тому що у Верховній раді ви лобіювали і відстоювали власні бізнес- інтереси і нічого іншого. В окрузі, який ви представляєте у ВР, за 2 роки практично не з'являлися, спілкування з виборцями зводилося до привітань зі святами через газету.
Відкритий лист народному депутату Єдіну від активіста Кіровоградського Євромайдану
У 2012 р. ви перемогли завдяки адмінресурсу. Чого тільки варте вербування і залякування людей у виправному центрі в Олександрівці, у Єлизаветградківському психологічному інтернаті? А ще сотні обіцянок, з яких нічого не виконали!
Ще не так давно ви були в єдиній команді Ларіна (позивний «п’ятий» у Януковича), до останнього були членом Партії регіонів. Ще не так давно голосували за диктаторські закони, підтримували побиття людей на Майдані, були вірним режиму Януковича. Як наслідок – на вас в тому числі лягає відповідальність а той стан країни, який зараз маємо.
Сьогодні, коли зайшла мова за вибори до парламенту, ви знов з’явилися… Правда лише у проплачених матеріалах на сторінках місцевих та обласних ЗМІ. І тут виявилося, що Олександр Єдін опозиціонер! Виявляється, «суспільство вимагає перезавантаження влади, нинішній склад ради не відображає настроїв суспільства». Важко не погодитися. Адже саме через таких людей як ви, суспільство і вимагає зміни влади. Діючий депутат, який був у парламенті при усіх попередніх владах в країні…Який і після кривавих зимових подій, за які несуть відповідальність люди Януковича, хоче залишатися при владі…Який чимало досяг у розвитку … свого бізнесу (за інформацією інтернет сайту "Української правди", повязаний з Клюєвим). І саме його, замість країни, ви плануєте «захищати і розвивати» далі за наш рахунок.
Якщо ви думаєте, що знову зможете скупити голоси людей і отримати депутатську недоторканість, то помиляєтесь. Люди втомилися від таких антинародних депутатів і зроблять все можливе, щоб ваші старі добрі схеми були зруйновані. Наш мандат довіри – це цінність, а не розмінна монета.
Слава Україні!
Активіст Кіровоградського ЄвроМайдану
Андрій Лаврусь

Джерело "Рідний Кіровоград"
2626     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб