Домовой - Светловодск

На засіданні Ради безпеки ООН світ не підтримав Росію

Автор: redaktor
На засіданні Ради безпеки ООН світ не підтримав РосіюРосія ініціювала екстрену зустріч Ради безпеки ООН. Та плани Москви провалилися – замість засудження української влади, світ засудив саму Росію за підбурювання конфлікту і за диверсійні дії російських спецслужб у східних областях України, пише «ЛігаБізнесІнформ». Ось про що говорили уночі на засіданні:

Великобританія. Ми бачили відео кадри з добре озброєними і однаково одягненими людьми. Рішення, що Крим відділяється від України, проголошено недійсним. У нас є знімки із супутника – 35–40 тисяч російських військових Зараз на кордоні з Україною – танки, літаки… Росія говорила, що не звертає війська до Криму. Підготовлені бійці – це вже добре знайома закономірність. Тепер Росія каже, що військ немає на сході. Ми бачимо добре зрежисований сценарій, мета якого дестабілізувати країну.

Франція. Сценарій, який ми бачимо через місяць після Криму, залишився колишнім… Складається враження, що Росія не знає, що існує інтернет… Росія постійно протистоїть Києву. Росія не йде на діалог з Україною. Вона підвищила ціни на газ, намагаючись задушити країну, народ якої називає братнім. Франція підтримує холоднокровність українських властей, які мирним шляхом намагаються врегулювати конфлікт. Закликаємо Росію припинити свої дії.

США. Росія перекручує факти. Російські ЗМІ транслюють пропаганду і брехню. У Криму добре озброєні російські війська зайняли державні будівлі. Ми знаємо, хто стоїть за спинами цих людей у? Донецьку – Росія. Не слухайте мене, не слухайте уряд – подивіться відеофрагменти. Ця нестабільність була підготовлена? Росією. США підтримує Україну і вважає, що український народ повинен сам вибирати своє майбутнє. Ми будемо підтримувати вибори в Україні 25 травня всіма способами, якими можливо.

Австралія. Ставки небезпечно високі. Добре озброєні люди, захоплюючі державні установи в Донецьку, Слов'янську, що готують дестабілізацію разом із проросійськими силами. Ми бачимо насильство і дестабілізацію. Немає випадків утиски російськомовних. Це зафіксовано місією ОБСЄ. У Криму та Донецьку – російські військові. Закликаємо Росію припинити провокації.

Литва. Кримом все не обмежилося. Ми засуджуємо дії сепаратистів, спонсорованих в Донецьку. 65% Донбасу хочуть жити в єдиній Україні. Литва підтримує уряд України з врегулювання конфлікту. Міжнародне співтовариство не повинно слухати Януковича і його соратників.

Південна Корея. Україна йде по шляху до дуже важливих подій в травні. Ми засуджуємо будь–які спроби застосування сили для зміни статусу регіонів. Потрібно все робити законним шляхом.

Люксембург. Росія діє по кримському сценарієм. Росія повинна припинити підтримку сепаратистів.

Китай. Ми стурбовані ескалацією ситуації в Україні. Дипломатичні канали повинні підтримувати можливість України самій вирішувати свої питання.

Йордан. Україна, будучи членом ООН, має право на захист свого суверенітету і наведення порядку на всіх її територіях.

Росія. Досить говорити, що ми заслали полчища агентів. У відмінності від майданівців, протестуючі нікого не тероризували. Русофобія стала нормою і у Верховній Раді.

Україна. За даними розвідки, російські агенти давно почали операцію по захопленню влади. Вони не тільки збільшують свій контингент на кордоні, але направляють нові сили… Групи спецслужб РФ вторглися в Україну. Ми маємо докази. Російська громадянка була затримана в Херсоні. 20 березня були затримані люди в Чернігові. Радіоперехоплення спілкування між цими групами – ще одне очевидний доказ. Очевидно, що зброя і тактика та ж (що була в Криму). Одна з цілей полягає в тому, щоб озброїти завербованих людей вже на місці. Є відео, яке транслювали міжнародні телеканали… Це не мирні мітинг – це спецслужби, які відмінно озброєні. Ми прийняли рішення про контртерористичної операції. Росія позиціонує себе як борець з тероризмом. Але по суті підтримує терористів. Раніше Україна просила Росію про екстрадицію (винних у вбивствах людей), але Росія відмовила. Ми закликаємо російських партнерів залишити нас у спокої. (Відносно світу) – це наш останній крик про допомогу.

Джерело "ТВі"
2063     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб