Домовой - Светловодск
» » Протоієреєм Віталієм Коваленком було презентовано інтернет-сторінку "Світловодськ - місто творчості"

Протоієреєм Віталієм Коваленком було презентовано інтернет-сторінку "Світловодськ - місто творчості"

Автор: admin
Протоієреєм Віталієм Коваленком було презентовано інтернет-сторінку "Світловодськ - місто творчості"


24 грудня 2016 року з благословення Преосвященнішого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, при православно-просвітницькому центрі міста Світловодська відбувся урочистий захід.

Протоієреєм Віталієм Коваленком було презентовано інтернет-сторінку "Світловодськ - місто творчості", де розпочато розміщення автобіографічних даних православних художників та авторів прикладного мистецтва Світловодщини.
Вже не один рік при Свято-Покровському соборі відбуваються заходи, направлені на розвиток духовних, культурних цінностей та їхньої історичної значимості.
Начальник міського відділу Культури і туризму Надія Клокарь зазначила, що цього року завдяки підтримці керівника просвітницького центру роботи місцевих художників були вперше презентовані на обласному рівні.
Зі святом всіх привітала і голова Світловодського осередку Суспільної служби України Надія Мальцева, побажавши всім учасникам натхнення та нових досягнень і звершень.
З великою радістю було вручено художникам Дипломи учасників Кіровоградської виставки "Вітрила творчості".
1487     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб