Домовой - Светловодск
» » Скільки мільйонів заробили підприємства Кіровоградщини?

Скільки мільйонів заробили підприємства Кіровоградщини?

Автор: admin
Скільки мільйонів заробили підприємства Кіровоградщини?
У січні–травні 2016р. підприємствами Кіровоградщини реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 9019,4 млн.грн, з неї продукції добувної та переробної промисловості – на суму 6872,1 млн.грн (76,2%). У структурі реалізованої промислової продукції на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів припадало 42,3%, постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря – 22,8%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – 11,3%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устатковання – 10,7%. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ статистики у Кіровоградській області. В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (65,8%), м’яса та м’ясних продуктів (10,1%).
Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Новомиргородського, Гайворонського, Новоукраїнського, Кіровоградського районів та г.Кіровограда; харчової промисловості – міст Світловодська, Кіровограда, Олександрії, Кіровоградського, Олександрійсь-кого, Голованівського районів; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – міст Кіровограда та Олександрії.
Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу у січні–травні 2016р. по області становив 9233 грн, найбільше – у г.Світло-водську (45772 грн), Голованівському районі (29095 грн) та г.Кіровограді (17515 грн).
1679     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб