Домовой - Светловодск
» » Економіка Кіровоградщини стала менш привабливою для іноземних інвесторів

Економіка Кіровоградщини стала менш привабливою для іноземних інвесторів

Автор: admin
Економіка Кіровоградщини стала менш привабливою для іноземних інвесторів
У січні–червні 2015р. в економіку області іноземними інвесторами вкладено 0,7 млн.дол. США прямих іноземних інвестицій, з них з країн Євросоюзу – 0,1 млн.дол. (18,7%).
Станом на 1 липня 2015р. загальний обсяг прямих іноземних інвестицій, вкладених в економіку області, становив 67,5 млн.дол. та зменшився на 17,7% порівняно з початком 2015р.
В економіку області вклали капітал інвестори 35 країн світу, серед яких провідні партнери: Велика Британія, Нідерланди, Російська Федерація та Кіпр.
Найбільш привабливими об’єктами іноземного інвестування були підприємства м.Кіровограда (38,3% загального обсягу прямих іноземних інвестицій області), Маловисківського району (15,6%) та м.Олександрії (14%).
За видами економічної діяльності найбільші обсяги інвестицій зосереджені на підприємствах промисловості; оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів; організаціях, що здійснюють операції з нерухомим майном; діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування; та підприємствах транспорту, складського господарства, пошти та кур’єрської діяльності.
Прес-служба Головного управління статистики в Кіровоградській області
1827     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб