Домовой - Светловодск

У Світловодському районі затримали крадія

Автор: admin
У Світловодському районі затримали крадіяПравоохоронець затримав крадія на місці вчинення крадіжки в Світловодському районі.
Житель Світловодську приїхав до одного з населених пунктів на автомобілі знайомого. У темну пору доби зупинився біля будинку, власників якого вдома не було.

Злодій проник до господарської будівлі, звідки викрав болгарку, електрозварювальний пристрій, пральний порошок, автомобільну мийку, переноску та водяний насос. Свою здобич чоловік майже завантажив до багажника автомобіля, але зникнути з місця непоміченим йому не вдалося.
У цей час вулицею проїжджав помічник дільничного інспектора міліції Світловодського міськвідділу Сергій Стеценко. Побачивши чужу машину з речами біля помешкання місцевих жителів, правоохоронець миттєво зрозумів, що відбувається. За кілька хвилин крадія було затримано. Ним виявився раніше судимий за подібні злочини 40-річний житель Світловодська.

- Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, повідомив начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
1921     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб