Домовой - Светловодск

Сесія міськради під знаком скандалу

Автор: redaktor
Сесія міськради під знаком скандалуСьогодні відбулася чергова сесія Світловодської міської ради. Як і передбачалося, сесія пройшла бурхливо. Підставою для цього стало питання розгляду подання прокурора щодо порушення закону при проведенні реформи ЖКГ. Зокрема, передбачалося, що депутати скасують неправомірність проведення комунальними підприємствами «Житлосвіт - 21012» та «Житлосервіс – 2012» конкурсу на обслуговування будинків та заключення договорів з мешканцями будинків.

Напередодні виконком визнав свою помилку з цього питання та рекомендував міському голові вирішити кадрове питання. Міський голова розірвав контракти з начальниками підприємств Євгеном Кармалітою та Микитою Письменним. Останні не визнали наказу міського голови та відмовилися залишити службові кабінети.

Сьогодні, на 10 годину ранку, до сесійної зали зайшли працівники комунальних підприємств «Житлосвіт - 21012» та «Житлосервіс – 2012» та приватних підприємств ТОВ «Ярк-комфорт» і ТОВ «Сервіспромексперт». Також до зали зайшли представники громадських організацій, які протягом останніх років вимагають реформи ЖЕКів. Вони зайняли практично всі місця в залі. Отже, коли до зали зайшли депутати, то багатьом не вистачило вільних місць.
Сесія міськради під знаком скандалу
Сесія міськради під знаком скандалу
Сесія міськради під знаком скандалу
Депутати попросили присутніх надати можливість провести їм сесію, але в залі розпочалися суперечки між присутніми. Градус дискусії був досить високим. Нарешті, міським головою було прийняте рішення перенести сесію в Палац культури, зал якого зміг вмістити усіх охочих.
Сесія міськради під знаком скандалу
Сесія міськради під знаком скандалуСесія міськради під знаком скандалу
Сесія міськради під знаком скандалу
Сесія розпочалася з 45 хвилинною затримкою. Перед її початком депутати привітали нашого колегу журналіста Олеся Неділю з 60-річчям.
Сесія міськради під знаком скандалу
При затвердженні порядку денного сесії, депутати Кармаліта та Письменний вимагали не включати до розгляду питання щодо подання прокурора. Після тривалої суперечки депутати вирішили провести поіменне голосування. Для включення питання до порядку денного не вистачило одного голосу.
Сесія міськради під знаком скандалу
Ми обов’язково повідомимо про результати голосування на сайті.

Далі сесія пройшла майже в спокійній обстановці, приймаючи рішенні з питань життєдіяльності міста, але деякі рішення визивають подив. Так депутати відмовилися виключати зі складу виконкому посадовця, який виїхав з міста. За всіма ознаками - скоро вибори.
Сесія міськради під знаком скандалу
Вадим Степанець
2207     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб