Домовой - Светловодск

Чи відхилить міськрада протест прокурора?

Автор: redaktor
Чи відхилить міськрада протест прокурора?У вівторок, 9 червня, відбулося засідання узгоджувальної ради Світловодської міської ради. Це робоче засідання голів фракцій та комісій, на якому визначається порядок денний сесії. Цього разу засідання привернуло увагу громадськості. Причиною стало подання прокурора.

Світловодський міськрайонний прокурор у своєму поданні пропонує усунути порушення закону, яке було зроблене при проведенні реформи ЖЕКів. Про ці порушення «Світловодськ Інфо» повідомляв читачів. Тепер міська рада має розглянути це подання.

Включення його до порядку денного спричинило дискусію. Начальники ЖЕКів, вони ж депутати міськради, наполягали на тому, що закони не порушувались. Їм опонували представники громадськості. Під час дискусії з’ясувалося, що подання прокурора потрібно розглядати у 10 денний термін. Це подання надійшло до міскради 6 травня, але його не читала більшість голів комісій. Окремі голови комісій на цій підставі хотіли перенести розгляд на липневу сесію. Втім, було прийняте рішення все ж розглянути подання прокурора на червневій сесії.

Здається, що обговорення подання буде бурхливим не тільки на депутатських комісіях, але й на сесії.

Вадим Степанець
1731     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб