Домовой - Светловодск

У день жалоби в Світловодську агітували за «Святую Русь»

Автор: redaktor
У день жалоби в Світловодську агітували за «Святую Русь»Сьогодні жителі міста, які відвідали ринок «Світанок», могли спостерігати, як біля Обеліску Слави оперативна група міліції опитувала людей.

Виявилося, що міліція прибула на виклик активних громадян міста. Серед них був депутат міської ради Юрій Сапяпов. Він повідомив, що йому зранку телефонують знайомі і повідомляють про те, що на Обеліску Слави з’явилися якісь непевні агітатори. Приїхавши на місце подій, він побачив, що група людей встановлює агітаційний намет з надписом «Киевская Русь», та роздає безкоштовно агітаційну літературу. Тут же були мысцевы громадські активісти, які вимагали припинити агітацію.

За словами депутата, йому, як і іншим громадянам, не сподобалося те, що в день жалоби за погиблими внаслідок терористичного акту українськими військовослужбовцями ці громадяни агітують за «непротівленіе», за те, що «потрібно об’єднуватися для створення третьої раси з народом, який уже пройшов це випробовування».

Громадські активісти допомогли згорнути агітаційний намет, та завантажити його у авто. Крім того, відібрали агітаційну літературу та спалили її в урні.

Наряд міліції, який прибув за викликом, провів опитування громадян та запросив учасників даного інциденту до міліції для з’ясування обставин.

За словами громадського активіста Юрія, дана група громадян і раніше проводила агітаційну роботу, але останнім часом вони значно активізувалися. Цю активність, а також зміст публікацій та символи, гілочка березі з сережками, які тримали при собі активісти, він пов’язує з антиукраїнською пропагандою.

У день жалоби в Світловодську агітували за «Святую Русь»
У день жалоби в Світловодську агітували за «Святую Русь»
У день жалоби в Світловодську агітували за «Святую Русь»

Вадим Степанець

P.S. Читайте «Наближаючи царство раю під назвою „Святая Руссь“
2035     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб