Домовой - Светловодск

Як на Кіровоградщині рахували голоси

Автор: redaktor
Як на Кіровоградщині рахували голосиНа 15 годину 27 травня в Кіровоградській області завершено підрахунок на чотирьох з п’яти виборчих округів.

В усіх п’яти округах підрахунок відбувався практично вручну – постійно зависала система «вибори». Також, за інформацією спостерігачів ОПОРИ, підрахунок затримувався через те, що частину протоколів було заповнено неправильно і їх відправляли на доопрацювання. У 102 окрузі були випадки пошкодження упаковки і бюлетені доводилося ще раз перераховувати. Більшість ОВК офіційно працювали без перерви, по кілька годин по черзі відпочивали лиш окремі члени комісії. У 103 окрузі на ніч з 26 на 27 була здійснена технічна перерва – чекали перероблені протоколи з 4 ДВК.

У 100 окрузі, як вже писала ОПОРА (м. Кіровоград), не обійшлося без скандалу. Усі підрахунки було здійснено до 15.00 26 травня, але голова з незрозумілих причин відмовлявся складати остаточний протокол. Після тиску з боку членів комісії та спостерігачів і складання протоколу про бездіяльність голови ОВК, вночі з 26 на 27 травня роботу по підрахунку було завершено. За годину до цього від перевтоми в приміщенні комісії втратив свідомість один з членів ДВК.

Триває підрахунок у 101 окрузі (центр — м. Бобринець).


Джерело «Гречка»
1635     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб