Домовой - Светловодск

Душевно і не заформалізовано

Автор: redaktor
Душевно і не заформалізованоМіський обранець Юрій Сап’янов також вніс свою лепту у вшанування Дня перемоги Совєтів над нацистами. Без зайвої помпи й пафосу він зорганізував кілька своїх однодумців, які дісталися до острова Змитниці, де у 1943 році, під час форсування Дніпра, загинуло тисячі вояків.

«Відвідувачі» причепурили тамтешній обеліск і місцину довкола та пом’янули полеглих… А неподалік від цього місця вони запримітили щойно повалену водами, які омивають острів, ялинку. І Сап’янов, як депутат, відповідальний не лише за свій електорат, вирішив врятувати деревце - його бережно було доставлено до Світловодська та пересаджено на окрузі, депутатом від якого було обрано Сап’янова… У планах пана Юрія встановлення поряд роз’яснювальної таблички, що ця ялинка - з героїчної, кров’ю омитої Змитниці.

Душевно і не заформалізовано

На фото: Біля обеліску на Змитніці, зліва направо: Юрій Сап’янов, громадський активіст Юрій Ковальчук і представник Кіровограддержрибоохорони Віталій Юхименко
«Світловодськ Інформ»
1759     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб