Домовой - Светловодск
» » Як Світловодські депутати виступають проти допомоги бійцям АТО

Як Світловодські депутати виступають проти допомоги бійцям АТО

Автор: admin
Як Світловодські депутати виступають проти допомоги бійцям АТО
Голова організації ветеранів АТО Світловодська Анатолій Кучугурний виступив проти допомоги учаснику бойових дій.
Про це стало відомо під час пленарного 15-ї сесії Світловодської міської ради сьомого скликання, повідомляє Про дерибан.
На сесії розглядали питання «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Савичу С.В.».
Сергій Володимирович Савич – ветеран сучасної війни, лікар Національної гвардії України, демобілізований у 2015 році, постав перед проблемою отримання спадщини від діда – ветерана Другої світової війни, а саме побудованому ще в 74-му гаражу. По факту, це було рішення про виділення земельної ділянки без зміни цільового призначення.
Проте не всі депутати проголосували «за». Одним з таких депутатів був Анатолій Кучугурний, обраний до Світловодської міської ради від партії пенсіонерів України (ППУ). Здавалося б, що вищеназвана політична сила повинна однією із перших лобіювати інтереси ветерана війни. Ми неодноразово чули, що партія декларує себе спілкою людей, які прагнуть підтримувати саме соціально незахищені категорії населення.
Та обурює навіть не те, що депутат перебуває у лавах ППУ. Крім цього, Анатолій Кучугурний є головою Кіровоградської обласної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля та очільником Світловодської міськрайонної організації ветеранів АТО, яка діє з 2015 року.
Нагадаємо, що рік тому, коли відбулося перше розширене засідання новоствореної спілки ветеранів АТО, на якому пан Кучугурний підкреслював, що організація буде діяти виключно в інтересах демобілізованих вояків. «Крім того, допомагатимемо вирішувати питання соціального, пенсійного, медичного забезпечення (ветеранів АТО). Вже є певні напрацювання щодо виділення земельних ділянок», – заявляв свого часу теперішній депутат Світловодської міської ради від партії пенсіонерів України.
Поте Анатолій Кучугурний не проголосував «проти» – він утримався. Але, як знаємо, на прийняття рішення впливають тільки голоси «за», які, одночасно, є твердою принциповою позицією кожного з депутатів. У даному випадку, депутат просто не висловив свою підтримку, що підтверджується результатами поіменного голосування.
3253     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб