Домовой - Светловодск
» » Київ опинився у десятці найменш придатних для життя міст світу

Київ опинився у десятці найменш придатних для життя міст світу

Автор: admin
Київ опинився у десятці найменш придатних для життя міст світу
Після завозу на Вишневе під Києвом, львівського сміття, Київ опинився у десятці найменш придатних для життя міст світу
За висновками експертів бізнес-підрозділу британського журналу The Economist - Economist Intelligence Unit, Київ визнано одним із найменш придатних для життя міст світу.
Про це повідомляє Deutsche Welle.
В оприлюдненій 18 серпня доповіді вони констатують, що Київ за багатьма показниками якості життя продемонстрував найбільше падіння - на 26 пунктів. Навіть столиця Сирії - Дамаск - у рейтингу британців втратила менше позицій - 25. Зрештою Київ опинився в останній "десятці", а Дамаск завершив список із 140 міст.
Читайте також
Україна посіла 24-е місце в рейтингу найдешевших країн для життя
"Це демонструє, що конфлікти, як і очікувалося, є ключовим фактором у визначенні умов життя", - ідеться в доповіді. Автори дослідження оцінювали різні міста за показниками у п'яти категоріях: стабільність, охорона здоров'я, культура, довкілля, освіта та інфраструктура.
У доповіді також зазначено, що, крім Києва і Дамаска, найгіршу, тобто негативну динаміку продемонстрували Детройт і Москва, які опустилися, відповідно, на 57 і 80 місця.
Втратили позиції і світові туристичні "магніти" - Лондон, Париж і Токіо. Експерти зазначають, що це сталося через підвищення рівня злочинності й транспортні проблеми. Погіршення рейтингу європейських міст в Economist Intelligence Unit пояснюють і збільшенням кількості терактів.
Найкращим для життя містом, за даними цього рейтингу, знову став австралійський Мельбурн. За ним ідуть австрійський Відень, а також канадські Ванкувер і Торонто. До десятки найкращих потрапили німецький Гамбург та фінська столиця Гельсінкі.
1933     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб