Домовой - Светловодск
» » Мешканцям Кіровоградщини пропонують озвучити аудіокниги для дітей з вадами зору

Мешканцям Кіровоградщини пропонують озвучити аудіокниги для дітей з вадами зору

Автор: admin
Мешканцям Кіровоградщини пропонують озвучити аудіокниги для дітей з вадами зору
Сотні дітей-інвалідів з вадами зору не можуть повноцінно розвиватися та освоювати елементарну загальноосвітню програму у зв'язку з відсутністю достатньої кількості озвучених книг із зарубіжної та української літератури.
Ось який список неозвученої літератури нам надала одна з київських спеціалізованих шкіл-інтернатів для потреб 5-го класу:
Зарубіжна література
5 клас
1. Тисяча і одна ніч: Арабські казки (Сіндбад-мораплевець).
2. Казки братів Грімм: Пані Метелиця (інші казки).
3. Лагерлеф С. Казки (будь-які).
4. Андерсен Г.К. Русалонька. Непохитний олов’яний солдатик. Снігова королева. Соловей. Дюймовочка. Дівчинка із сірниками. Дикі лебеді.
5. Уайльд О. Хлопчик-зірка.
6. Сетон-Томпсон Е. Снап: історія бультер’єра. Оповідання про тварин.
Це лише маленька частинка того, що потрібно озвучити.
Тож запрошуємо всіх небайдужих зробити свій внесок в розвиток інтелектуального капіталу нашої Держави - наших дітей, та допомогти озвучити та змонтувати кілька десятків книг зі шкільної програми!!!
НАБІР волонтерів триватиме до 16 листопада включно. Ви можете взяти участь у проекті "Книги, що говорять" незалежно від віку та статі. Основні вимоги: знання української мови, чітка артикуляція, наявність вільного часу протягом будніх днів (2-3 години 2 рази на тиждень, бажано з 12.30) .
ПЕРЕВАГА надається учасникам, які мають необхідне технічне обладнання та місце для озвучування книг.
На вас чекає цікавий досвід озвучування книг, налагодження контактів з громадськими активістами, презентація результатів проекту в мас-медіа Для участі, будь ласка, реєструйтеся в цій формі
ОСОБЛИВО БУДЕМО РАДІ ДОПОМОЗІ З НАДАННЯ НЕОБХІДНОГО ТЕХНІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАПИСУ. Якщо ви вмієте вдало монтувати аудіо, будемо вдячні за допомогу!!!
Чекаємо на вас в команді:)!
Форма реєстрації
1289     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб