Домовой - Светловодск
» » » Спільними зусиллями громадськості та правоохоронців малолітніх "мандрівників" швидко повернули додому

Спільними зусиллями громадськості та правоохоронців малолітніх "мандрівників" швидко повернули додому

Автор: admin
Спільними зусиллями громадськості та правоохоронців малолітніх "мандрівників" швидко повернули додомуУ Новоукраїнському районі Кіровоградської області двоє дітей 9-ти та 6-ти років вирішили, що вони достатньо дорослі, аби самостійно мандрувати. Після закінчення шкільних занять хлопчики вирушили в «подорож». Працівники міліції та небайдужі громадяни відразу ж розшукали дітей.
Днями до чергової частини Новоукраїнського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл та повідомила, що її син п’ятикласник та племінник другокласник після закінчення занять в місцевій школі не повернулися додому. Жінка зазначила, що діти мають розвинену фантазію та не раз виказували цікавість до подорожей, але раніше батькам вдавалося завадити мандрівникам.

Після отримання повідомлення до пошуків малолітніх було залучено весь особовий склад на чолі з начальником райвідділу міліції. Надавали допомогу і громадяни. Один з місцевих жителів розповів, що бачив дітей неподалік села у лісосмузі. Працівники міліції разом із чоловіком вирушили в тому напрямку. На місці недавнього перебування хлопчиків було виявлено їх велосипед, а вже зовсім скоро і самі «мандрівники» з’явилися у полі зору дорослих.

– Дітей повернуто додому та проведено з ними профілактично-виховну бесіду, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Стосовно матері складено адміністративні матеріали за ст. 184 КУпАП України (невиконання батьками, або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей), що передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу.



За матеріалами Новоукраїнського РВ

УМВС України в Кіровоградській області
1713     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб