Домовой - Светловодск

За єдину Україну!

Автор: redaktor
За єдину Україну!Сьогодні світловодці дали відповідь на запитання: корабель плисти без капітана?» І ця відповідь після гарної самоорганізації прозвучала ствердно: «Може! Якщо сильна, згуртована команда, яка, до того ж, має спільну мету!»

Бо саме сьогодні, 12 квітня, попри легкий дощ і досить пронизливий дошкульний і холодний вітер, світловодці зробили своєрідний вхід до справжнього і єдиного майбутнього України напередодні входження Христа в Єрусалим.

Світловодців об’єднав живий ланцюг «За єдину Україну і за мир!», який зайняв досить велику частину вулиці Миру, а потім переріс у врочисту ходу через усе місто під вигуки небайдужих перехожих «Слава Україні!».
Гімн України лунав не тільки біля 5-ї школи, а й на Обеліску Слави, і біля погруддя Шевченка, і на центральній площі міста!

До всього ж варто додати, що серед учасників заходу було дуже багато молоді – учнів шкіл, хоча жодного керівника школи, як і керівника міста, не було.

Враховуючи те, що живий Всеукраїнський ланцюг із усієї Кіровоградської області проліг тільки Світловодськ, то до акції долучились і представники євромайдану з обласного центру з 50-метровим національним прапором, який гармонійно доповнив і два 6-метрових місцевих і десятки стрічок на грудях учасників.

Захід виявив ще один дуже приємний факт: МІЛІЦІЯ – З НАРОДОМ!!!

Сергій Гайдук
1884     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб