Домовой - Светловодск

Єднання заради МИРУ 12 квітня

Автор: redaktor
Єднання заради МИРУ 12 квітняШановні небайдужі світловодці Давайте приєднаємось до мільйонів українців і разом долучимось до створення живого ланцюга із Заходу на Схід та з Півночі на Південь України, і покажемо всім, що ми ЄДИНІ і хочемо МИРУ!
Маршрут живого ланцюга через місто Світловодськ: Ревівська дамба – вулиця Новогеоргіїївська – вулиця Миру – третя об’їзна – вулиця Дружби – вул. Комсомольська – Крилівське лісництво!
План події «Ланцюг Єднання» на 12 квітня 2014 року
1. 12.00 збір, на заздалегідь обраному місці по маршруту.
2. До 14.00 формуємо «Ланцюг Єднання». Розтягуємось…:)
3. О 14.00 беремося за руки та співаємо гімн України.
4. Після, по бажанню, і хто як вміє, здійснюємо спільну молитву за МИР.
5. Подальші дії пропонується присвятити різноманітним творчим проявам учасників Ланцюга Єднання, присвячених Єднанню і Миру!
6. О 15.00 офіційно подія закінчується.
7. На подію берем із собою гарний настрій, національну символіку, посмішку, гарячий чай, бутерброди, зелений колір також вітається — це колір миру, різноманітні творчі прояви та ініціативи учасників події вітаються і підтримуються.
8. Все, що відбувається, знімаєм самостійно на фото і відео, знімаєм самі себе і тих хто поряд. Викладаємо в соц.мережі і на ютуб. Буде що нащадкам показати:)!
Ланцюг Єднання – це подія, що відбувається шляхом САМООРГАНІЗАЦІЇ!!!
2517     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб