Домовой - Светловодск

Голова Кіровоградської ОДА піде воювати?

Автор: redaktor
Голова Кіровоградської ОДА піде воювати?Голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік обіцяв поповнити лави Збройних сил України.

Про це він повідомив сьогодні під час зустрічі з дружинами військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, передає кореспондент Першої електронної.

«Я виконав усе, що міг на цій посаді. Але мій обов’язок як офіцера бути на передовій. Я завжди старався, щоб слово з ділом не розходилось. З 5 вересня я чекаю повістки або по місцю перебування, або по місцю реєстрації», – заявив він.

Також Олександр Петік повідомив, що консультувався з військовим комісаром Ярославом Кучером з цього питання, і до другої хвилі мобілізації, яка закінчується 5 вересня, він потрапляє. На рішення у тому числі вплинула нещодавня зустріч з батьками загиблого воїна АТО. Також він повідомив, що його функції як посадовця є кому виконувати, але його обов’язок як майора запасу бути мобілізованим і захищати країну.

Джерело "Перша електронна газета"
2052     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб