Домовой - Светловодск

Правда про проблему біженців

Автор: redaktor
Правда про проблему біженцівСьогодні, 28 липня, міський голова Юрій Котенко провів прес-конференцію для місцевих журналістів. Разом з мером на конференції були присутні керуючим справами Вадим Туманов, начальник Управління соціального захисту населення Олена Балюк та заступник начальника відділу міліції підполковник міліції Роман Роман Деречин.

Темою прес-конференції стали чутки, які ширяться останнім часом щодо наявності серед вимушених переселенців прихильників ДНР та ЛНР.

Юрій Котенко повідомив, що такі чутки необґрунтованими. Ці люди змушені були покинути свої домівки. Вони чекають, поки буде можливість повернутися назад. Ніяких сепаратистських проявів, чи висловлюванів переселенці не робили. Вони вдячні за те, як їх прийняли, за допомогу, яку надають жителі Світловодська.

Роман Деречин підтвердив слова міського голови. За весь час в пансіонаті була тільки одна сімейна сварка. За його словами, міліція відстежує ситуацію навколо пансіонату «Славутич». Так в суботу була припинені хуліганські дії декількох молодих людей, які прийшли з’ясовувати стосунки із проживаючими мешканцями пансіонату. З цього приводу міліція буде проводити перевірку.

Юрій Котенко запропонував молодим людям записатися добровольцями до лав Збройних Сил та проявити свій героїзм у зоні АТО.

Міський голова також повідомив про те, що уся гуманітарна допомога, яка надається переселенцям, передається їм. Вони самі нею розпоряджаються. Адміністрація пансіонату до неї немає ніяких відношення.

На прес-конференції міський голова повідомив, що на гроші, які виділила міська рада були закуплені 22 бронежилета та комплекти військової форми для військовослужбовців із Світловодщини. Вони вже відправлені до батальйону «Кіровоград», який зараз знаходиться в зоні АТО.

Вадим Степанець
2281     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб