Домовой - Светловодск

Про біженців

Автор: redaktor
Про біженцівСьогодні, 25 липня, у міського голови відбулася нарада, на яку були запрошені усі служби та волонтери, які опікуються біженцями. Ми отримали коментар міського голови щодо наради.

Юрій Котенко повідомив, що на нараді вирішувалися питання щодо фінансування утримання вимушених переселенців в місті. З обласного бюджету на це передбачалося 2 мільйони гривень. Їх розподілили рівномірно між регіонами області. Але ситуація склалася так, що більшість переселенців їдуть саме до Світловодська. Зараз їх у нас більше 110. 18 повернулися назад, але є бажаючі до нас приїхати. Це створило певну ситуацію з нестатком грошей. Пансіонат «Славутич», в якому розселилися переселенці і який повністю утримує їх, на сьогодні не отримав необхідних грошей. Будемо сподіватися, що у вівторок проблема буде вирішена на обласному рівні.

Міський голова також прокоментував чутки, які ширяться містом про, начебто, підривну діяльність, яку проводять вимушені переселенці, та про їх бійки з місцевими мешканцями. За словами міського голови, це неправда. Міліція не зафіксувала ні одного такого випадку.

Вадим Степанець
2084     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб