Домовой - Светловодск
» » » Близько ста безробітних Кіровоградщини стали залізничниками

Близько ста безробітних Кіровоградщини стали залізничниками

Автор: redactor
Близько ста безробітних Кіровоградщини стали залізничниками
Локомотивне депо Знам’янка є школою передового досвіду в мережі залізничних підприємств України. З травня 2017 року, керує підприємством молодий та ініціативний керівник – Бриков Олександр Валентинович. Завдяки високопрофесійним, обдарованим, талановитим фахівцям-залізничникам, підприємство стало одним із найбільш ринкоутворюючих підприємств міста.
Упродовж багатьох років Знам’янський міськрайонний центр зайнятості тісно співпрацює з Локомотивним депо Знам’янка – одним із найбільших підприємств залізничного транспорту регіону, у напрямку стабілізації та поліпшення ситуації на ринку праці, постійно розширюючи спектр послуг та впроваджуючи нові форми і методи взаємодії.
Протягом 2017 року у Локомотивному депо Знам’янка виникла нагальна потреба у кваліфікованих працівниках за великою кількістю професій – це слюсарі з ремонту рухомого складу, слюсарі-електрики, машиністи, помічники машиністів, паяльщики, токарі, тощо. Фахівцями відділу по роботі з роботодавцями було докладено максимум зусиль з підбору осіб за цими професіями.
Серед шляхів задоволення кадрових потреб роботодавця слід виділити участь помічника начальника з кадрових питань Г. Осіпенка у ярмарках та міні-ярмарках вакансій, засіданнях круглих столів та ділових зустрічах з керівництвом центру зайнятості, онлайн-співбесідах з претендентами на роботу.
Усього за 10 місяців 2017 року Локомотивним депо було подано до Знам’янського міськрайонного центру зайнятості 130 вакансій, укомплектовано 75, з них працевлаштовано дві особи з інвалідністю та одна внутрішньо переміщена особа.
Завдяки задоволенню потреб населення у пасажирських та вантажних перевезеннях залізничним транспортом, з дотриманням вимог Правил технічної експлуатації залізниць України та охорони праці, забезпеченням безпеки руху поїздів у місті Знам’янка, Локомотивне депо Знам’янка, яке у 2018 році святкуватиме своє 145-річчя, стало одним із найбільших підприємств залізничного транспорту регіону.
956     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб