Домовой - Светловодск

Знову про ринок

Автор: redaktor
Знову про ринокРаніше у публікації «Чому відмовляються платити ринковий збір» ми повідомляли про конфлікт між підприємцями, які торгують на ринку «Світанок», та Комбінатом комунальних послуг, який є власником ринку. Підприємці категорично не готові платити підвищений тариф.

22 травня в будівлі виконкому знову відбулася зустріч підприємців, міської влади та керівництва ККП. Зустріч проходила у гарячих спорах. Підприємці наполягали на негайному скасуванні тарифу. Влада доводила, що є встановлена законами процедура дій.

Щодо тарифу, то було прийняте рішення створити спільну комісію, яка підготує економічно обґрунтований тариф. Він має врахувати не тільки компенсаційну складову від торгівлі, а й інвестиційну. Усі погодилися, що ринок має розвиватися.

Підприємці піднімали багато інших питань, які пов’язані з функціонуванням ринку. Наступна зустріч відбудеться 2 червня. На ній має бути остаточно узгоджений тариф. На сплату «містового» за торгівлю.

Знову про ринок
Знову про ринок
Знову про ринок
Знову про ринок
Знову про ринок
Знову про ринок

Наш кореспондент
1706     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб