Домовой - Светловодск

Небайдужі громадяни зібралась біля погруддя Шевченка

Автор: redaktor
Небайдужі громадяни зібралась біля погруддя ШевченкаУ неділю, 4 травня невеличка купка небайдужих громадян зібралась біля погруддя Шевченка з метою обговорення ситуації у місті з огляду на події на сході та півдні України. Як заявив представник міської «Свободи» Микола Середенко, відлуння тих подій може докотитись і до наших теренів. Тому світловодці, незалежно від мови спілкування, віросповідання, віку, політичних переконань та інших критеріїв мають гуртуватися аби не бути захопленими зненацька.

«І це не обов’язково мають бути зрілі чоловіки, що володіють воєнними навичками – нинішня ситуація потребує мобілізації усіх верств населення. Наприклад більш комунікативні жінки можуть доносити до загалу необхідність бути патріотами як свого міста, так і України – саме це паралізує ворога, який сунутиме на наші землі настільки, наскільки ми йому дозволимо», — заявив Середенко.

Небайдужі громадяни зібралась біля погруддя Шевченка

Було також вирішено, що не зайвим буде присутність на таких зібраннях і представників митецького арсеналу. Одним із таких, не можемо не похвалися, виявився редактор нашого видання, а у вільний від роботи час – бард Віталій Асауленко із своєю пекельно-патріотичною піснею про те, що українці не такі, щоб відсиджуватись у глухій обороні, бо їхньої священною місією є остаточне знищення Імперії зла і звільнення з під кремлівських уламків поневолених нею народів, і слов’янських – у тому числі.

Небайдужі громадяни зібралась біля погруддя Шевченка

Після такої творчої розради присутні заслухали коротеньку інформацію представника у Світловодську нардепа від «Свободи» Святослава Ханенка Юрія Наталушка про п’ятничний візит до міста кандидата у Президенти України, лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока… Вирішено такі зустрічі проводити о 12:00 щонеділі.


Прес-служба ВО «Свобода»
1776     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб