Домовой - Светловодск

Фестиваль Дружин юних пожежних

Автор: redaktor
Фестиваль Дружин юних пожежних17 квітня у Міському палацу культури відбувся третій зональний етапі фестивалю ХХ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників.

Організатором свята став міський відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області. на початку свята Нчальник відділу Ярослав Любецький вручим нагороди ветеранам-пожежникам з нагоди професійного свята.

Конкурсна програма була насиченою та цікавою. Команди рекомендували як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, пропагувати здоровий спосіб життя та агітувати аудиторію щодо необхідності дотримання правил безпеки. Для перемоги у іншому конкурсі потрібні були не тільки знання з біології та анатомії, необхідно ще й продемонструвати на практиці вміння надавати першу допомогу потерпілому – зупиняти кровотечу, робити перев’язки різних видів та правильно діяти у разі переломів. За кількістю правильних теоретичних відповідей і вірних дій на практиці, а також швидкістю відповідей визначався переможець.

За результатами першими стали школярі зі Світловодська, другими – з Бобринця, третіми – з Долинської та призове четверте місце посіли учні з Петрового.

Фестиваль Дружин юних пожежних

Наш кореспондент
2053     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб