Домовой - Светловодск
» » В Олександрії побили хлопця, який ішов у футболці комуністів (ВІДЕО)

В Олександрії побили хлопця, який ішов у футболці комуністів (ВІДЕО)

Автор: admin
В Олександрії побили хлопця, який ішов у футболці комуністів (ВІДЕО)
В Олександрії побили хлопця, який ішов вулицею у футболці КПУ.

Відеозапис пригоди з'явився на ютуб каналі у фанатській спільноті PRIDE AT.AU. З нього видно, що один із групи молодих людей, побачивши чоловіка у футболці з комуністичною символікою та пивом у руках, підійшов до перехожого, вдарив в обличчя і зняв з нього футболку.
Незважаючи на те, що єдиним підтвердженням того, що подія мала місце, ймовірно, на вулиці Первомайській цими днями є саме дата появи відео в інтернеті, правоохоронці вже взялись за розслідування справи. Як повідомляє видання "Олександрійські новини" з посиланням на слова інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями Олександрійського міськвідділу Оксани Міхно, відомості на основі відеозапису були внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень, хоча заяви самого потерпілого не надходило.
Працівники міськвідділу закликають громадян, які мають будь-яку інформацію з даного приводу, звертатися до Олександрійського МВ УМВС або телефонувати за номером "102".
Тим часом самі коміністи Олександрії обурені цим випадком. Як прокоментував виданню "Моя Олександрія" другий секретар Олександрійського міськкому КПУ Андрій Дерев'янко, до партії щодо цього випадку ніхто не звертався, однак бити через колір футболки - неприпустимо.

1197     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб