Домовой - Светловодск
» » Кто верит в чудеса? Ліки в Україні значно подешевшають

Кто верит в чудеса? Ліки в Україні значно подешевшають

Автор: admin
Кто верит в чудеса? Ліки в Україні значно подешевшаютьЛікарські засоби та препарати в Україні можуть подешевшати одразу на 40 відсотків. Це стане можливим завдяки закону, прийнятому Верховною Радою.

Відповідно до його положень, для закупівлі ліків за державний кошт запроваджено спеціальну процедуру – нею займатимуться міжнародні фонди та організації, визнані у всьому світі. Втім, новий порядок має обмежений термін дії – чотири роки з моменту підписання закону.

Разом із тим, його положеннями запроваджується також новий порядок реєстрації ліків, що закуповуватимуться визначеним колом міжнародних організацій – його значно спрощено, та й проводитиметься він на безкоштовній основі. Крім того, такі лікарські препарати будуть віднесені до категорії життєво-необхідних товарів – саме це допоможе звільнити їх від додаткового імпортного збору. За словами Ольги Богомолець, яка представляла законопроект на розгляд парламенту, завдяки запропонованим новаціям ліки в Україні можуть подешевшати одразу на 40 відсотків.

Петро Маліцький
1230     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб