Домовой - Светловодск

У Світловодську затримали гаражного крадія

Автор: admin
У Світловодську затримали гаражного крадіяСвітловодські оперативники встановили особу зловмисника, який обкрадав гаражі.

Про це повідомили в СЗГ УМВС в області.

Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець. Його увагу найчастіше привертали електроінструменти, колеса та інше обладнання.

Протягом кількох тижнів до чергової частини Світловодського МВ надходили повідомлення від місцевих мешканців про те, що невідома особа, проникнувши до їх гаражів, що знаходилися біля домоволодінь, скоювала крадіжки майна. Здобиччю зловмисника стали велосипед, 4 колеса, болгарки, 2 бензопили, електронасос, вудочки, набори інструментів, ножиці для різки металу, будівельний степлер, навігатор та деякі інші речі.

Оперативники сектору карного розшуку викрили раніше судимого 46-річного місцевого мешканця у скоєнні кримінальних правопорушень. Викрадені речі зловмисник зберігав у власному гаражі. Дещо з викраденого він вже встиг продати, решту – вилучили правоохоронці.
Дії підозрюваного кваліфіковані слідчим за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

- Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років,- розповідає начальник Світловодського МВ УМВС в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок.
2038     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб