Домовой - Светловодск
» » » Ще одна АЕС закриває енергоблок на ремонт. Цього разу — на 4 місяці

Ще одна АЕС закриває енергоблок на ремонт. Цього разу — на 4 місяці

Автор: admin
Ще одна АЕС закриває енергоблок на ремонт. Цього разу — на 4 місяціЯк повідомляє прес-служба НАЕК «Енергоатом», у відповідності до графіку третій енергоблок Южно-Української АЕС планується зупинити для проведення середнього планово-попереджувального ремонту тривалістю 119 діб. Під час ППР до третього енергоблоку планується завантажити модернізовані тепловиділяючі збірки виробництва компанії Westinghouse (ТВЗ-WR). (Завантаження палива Westinghouse до енергоблоку №3 ЮУАЕС узгоджене Державною інспекцією ядерного регулювання України). Крім того за час ремонту планується виконати і інші основні роботи. Перший та другий енергоблоки Южно-Української АЕС працюють без зауважень у заданому режимі.

Радіаційній фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, які були заміряні до пуску атомної станції, та на 5 грудня складає 10 мкР/год. Викиди радіоактивних речовин в навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень.

Нагадаємо, що ремонтні роботи на Запорізькій АЕС призвели до розбалансування енергосистеми України і до масових відключень електроенергії на значній частині території України.
1572     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб