Домовой - Светловодск

Кіровоградці позиватимуться до Кіровоградобленерго?

Автор: admin
Кіровоградці позиватимуться до Кіровоградобленерго?Безпрецедентне відключення по всій Кіровоградській області відбувається починаючи з 30 листопада. Представники обленерго прикриваються якоюсь незначною аварією на Запорізькій АЕС, через яку нібито знизилась потужність в електромережах, і тому мусять страждати всі жителі Кіровоградщини.

Без жодних попереджень і чітких графіків відключаються лікарні, садочки, школи, магазини, приватні оселі. Деякі райони протягом дня відключають на 9 і більше годин. Користуючись тим, що підприємство є монополістом, обленерго просто радить вимикати з розеток прилади, аби ті не зіпсувались.

Подібна ситуація склалась у сусідній Вінниці, де активісти вирішили не чекати на волю обленерго, а відстоювати свої права в суді. Те саме вони пропонують зробити громадам інших міст, що страждають від зухвалих дій енергетиків.

«Обленерго має достатньо ресурсів, щоб попередити споживачів по відключення світла. У нас є телебачення, у нас є друковані ЗМІ та інтернет видання. Замість того, якийсь безумний електрик вирубав світло в хаотичному порядку протягом цілого дня.
1. Світло було відключено у жилих приватних будинках, де стоять газові котли з електричними насосами. За три - чотири години температура в будинках у багатьох впала до 10 градусів. А у багатьох маленькі діти. В той же час центральна частина міста вночі світиться як новорічна ялинка. Пане , виконуючий обов’язки мера, ви що живете в паралельній країні? Чи ви вважаєте, що економити потрібно на лікарнях, дитячих садочках і школах, компенсуючи цих яскраве різнокольорове освітлення центральної вулиці і площ? Бляха у нас , економія тільки для бідних? Тяжилів, Пятничани, Старе місто..
2.Непопередження працівників ДАЇ про те, де і коли буде виключено світло спричинило транспортний колапс і аварії, тому що в ДАІ ніхто не звернувся і регулювальників на дорогах не було і це при тому, що годинами не працювали світлофори!!
3.В зв’язку з раптовим вимкненням світла і його неочікуваною появою на протязі дня, коли більшість людей були на роботі, у багатьох просто згоріла побутова техніка.
Тому, ми ініціюємо збір підписів і написання позовних заяв по усій Україні до обленерго. Бо відноситись до людей, як до бидла, якому нічого не потрібно пояснювати . ми не дамо. Дорогі мої приватні обленерго, ми засипемо вас позовами , готуйтесь і вам " дорога" моя владо, рекомендую трохи оглянутись і почати жити з нами, простими громадянами України в одному світі, щоб через деякий час не жити у потойбічному. І це - не загроза, це костатування сьогоднішньої ситуації», - пише у Фейсбуці активістка з Вінниці Таїсія Гайда.
1658     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб