Домовой - Светловодск

У Кіровограді покажуть відверту виставу для дорослих

Автор: admin
У Кіровограді покажуть відверту виставу для дорослих26 листопада о 19:00 в Музично-драматичний театр ім. Кропивницькоговперше в Кіровограді виступить київський театр "Чорний квадрат" зі скандальним спектаклем "Любов сексом не зіпсуєш".
Яскрава комедія для дорослих. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, печаль і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке ... невловиме ...

«Чорний Квадрат», єдиний в Україні театр імпровізації, був створений в 1991 році. Театр працює за принципом "живої" акторської гри, коли подання народжується "тут і зараз", стаючи автентичним і неповторним.

Актори театру і кіровоградські глядачі будуть повністю залучені в дію, яке, як правило, несподівано і для самих акторів і для глядачів.

«Чорний квадрат» краде час у вічності. І робить на 300-400% більше, ніж будь-хто інший. Не вірите? Тоді не пропустіть спектакль, про який завтра буде говорити весь Кіровоград!
1532     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб