Домовой - Светловодск

П’ять районів області райони залишаться без голів

Автор: admin
П’ять районів області райони залишаться без голівМіністри і глави адміністрацій-«свободівці» йдуть у відставку – сьогодні, 12 листопада, про це заявила ВО «Свобода».

У партії прийняли таке рішення у зв’язку з оголошенням результатів виборів.

“Ми виконали своє завдання і в умовах війни втримали під контролем ситуацію в країні”, – йдеться в заяві партії.

«Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціяльно-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції, йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за результатами виборів в Раду 8 скликання за партійними списками пройшло шість партій: “Народний фонт” – 22,14%, “Блок Петра Порошенко” – 21,82%, Об’єднання “Самопоміч” – 10,97%, “Опозиційний блок” – 9,43%, Радикальна партія Олега Ляшка – 7,44%, “Батьківщина” – 5,68%. ВО Свобода не подолала 5% бар’єр.

У партії пізніше заявили про фальсифікацію результатів виборів, щоб не допустити націоналістичну партію в парламент.

Як відомо, на Кіровоградщині «свободівці» очолюють 5 районів – Світловодський (Руслан Степура), Долинський (Олександр Ромащенко), Маловисківський (Роман Тучков), Голованівський (Ігор Ткаченко), Олександрівський (Сергій Шпирка).
1596     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб