Домовой - Светловодск
» » » Довгий відповів опонентам щодо невизнання його перемоги на 102-му окрузі

Довгий відповів опонентам щодо невизнання його перемоги на 102-му окрузі

Автор: admin
Довгий відповів опонентам щодо невизнання його перемоги на 102-му окрузі

Олесь Довгий вважає всі розмови про визнання недійсними виборів в 102-му одномандатному виборчому окрузі банальним невмінням своїх конкурентів приймати поразку. Про це він заявив у ефірі телеканалу «Кіровоград» у понеділок, 27 жовтня.

«У нас на окрузі працювало кількасот наглядачів на всіх дільницях від різних політичних сил і кандидатів. Олесь Довгий переміг з результатом плюс 15 тисяч голосів. Тобто наступний кандидат набрав на 15 тисяч голосів менше», - підкреслив політик, відзначивши, що жоден з офіційних спостерігачів та членів дільничних комісій не побачив порушень, які могли б суттєво вплинути на результати голосування.

За словами Олеся Довгого, його опоненти тому і не ведуть розмов, приміром, про перерахунок голосів, а вимагають просто визнати вибори недійсними, бо знають про недоцільність подібних дій. «Ми готові перераховувати хоч тисячу разів. Проте, я думаю, що вони самі цього не схочуть, бо розуміють, що програли. Але замість того, щоб вийти, потиснути нам руку та побажати успіхів, вони продовжують демонструвати невміння навіть приймати достойно поразку», - сказав Олесь Довгий. Відповідаючи на питання ведучої про те, чи очікувала команда політика перемоги з таким відривом, він відмітив, що певні передчуття були, адже в останні передвиборчі дні стикнулися з серйозним спротивом конкурентів. «Ми відчували уже в останні тижні, що ми перемагаємо, тому що такої кількості бруду, яку на нас почали виливати, виливати можуть, мабуть, тільки на дуже сильних людей та кандидатів», - заявив Олесь Довгий.

Як повідомлялося раніше на порталі ЦВК, за результатом обробки 30,52% протоколів у 102-му виборчому окрузі лідирує Олесь Довгий з 32,00% голосів виборців. Проте не дивлячись на відсутність остаточних результатів, певні заангажовані громадські організації вже виступили з ініціативою признати вибори на дільницях округу недійсними.
1726     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб