Домовой - Светловодск

Найем з Лещенком їдуть на Кіровоградщину бити людей

Автор: admin
Найем з Лещенком їдуть на Кіровоградщину бити людей

Як повідомили громадські активісти сьогодні-завтра на округ № 102 прибувають Мустафа Найєм і Сергій Лещенко – відомі своєю співпрацею з Сергієм Льовочкіним (екс-головою адміністраці Януковича) і тим, що балотуються зараз в народні депутати. Вони приїздять агітувати за кандидата від партії Ляшка, яку ЗМІ також називають проектом Льовочкіна.

На думку експертів, цей візит – частина загальноукраїнського туру, в який відправилися «пташенята гнізда Льовочкіна». Через протистояння екс-візиря Януковича з командою Коломойського рейтинги Радикальної партії Ляшка стрімко знижуються по всій країні. Нагадаємо, що Борис Філатов, заступник дніпропетровського олігарха-губернатора дуже негативно охарактеризував діяльність лідера радикалів, а телеканал «1+1» присвятив зв’язку Ляшка з Льовочкіним ґрунтовне розслідування. А також викрив багато цікавих подробиць, які стосуються участі головного радикала в АТО - переважно у форматі передвиборчого піару і кримінальних аспектів.
Але щоб приховати від громадськості справжню причину приїзду журналістів-кілерів на Кіровоградщину, Найєм з Лещенком озброїлися іншою легендою. Ніби-то їдуть проводити народну люстрацію і боротися проти одіозних політиків. Для того, щоб допомогти аутсайдеру виборчих перегонів від партії Ляшка Віталію Тетяниченко, запланований провокативний мітинг і кілька інших піар-заходів. Правоохоронці застерігають громадян щодо участі в таких зборах, бо до міста прибуло кілька загонів «тітушок», які вдаватимуть з себе «народних люстраторів». До того ж, міністр внутрішніх справ застеріг громадських активістів, нагадавши, що хуліганські вчинки під виглядом «народної люстрації» є приводом для відкриття кримінальних справ, тож ідейні мотиви їх «авторів» від суду не врятують.
Як повідомлялося раніше, на фінішній прямій виборчої кампанії Ліяшко за командою Льовочкіна терміново зачищає партійний список, знімаючи нинішніх кандидатів на користь людей свого боса.
Нагадаємо, безперечним лідером виборчих перегонів за округом № 102 є відомий політик Олесь Довгий, який балотується на малій батьківщині своєї родини. Його рейтинг становить 37,2 %, тоді як рейтинг кандидата від радикальної партії – 1,3 %. Олесь Довгий також є ініціатором укладення Меморандуму про проведення чесних та прозорих виборів, який підписали всі кандидати від демократичних сил (представник радикальної партії ініціативу не підтримав).

Катерина Суханова
2414     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб