Домовой - Светловодск
» » » Вчительці загрожує кримінальна відповідальність за спричинення істотної шкоди здоров’ю учня

Вчительці загрожує кримінальна відповідальність за спричинення істотної шкоди здоров’ю учня

Автор: admin
Вчительці загрожує кримінальна відповідальність за спричинення істотної шкоди здоров’ю учняПрокуратура області тримає на контролі хід розслідування кримінального провадження розпочатого за фактом заподіяння вчителькою тілесних ушкоджень учню третього класу.
Вчора, до Новоархангельської ЦРЛ був доставлений дев’ятирічний учень школи с. Синюха з попереднім діагнозом – проникаюче поранення рогівки правого ока. Встановлено, що під час проведення уроку вчителька кинула в дитину кульковою ручкою чим і спричинила останньому зазначені тілесні ушкодження.
Попередня правова кваліфікація події ч. 1 ст. 137 (невиконання професійних обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров'ю потерпілого) Кримінального кодексу України.
Зважаючи на застосування до дитини непедагогічних методів виховання прокуратурою області ініційовано проведення наглядової перевірки вказаного загальноосвітнього навчального закладу.
Хід досудового розслідування провадження, а також проведення наглядової перевірки взято на контроль керівництвом прокуратури області.
1850     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб