Домовой - Светловодск
» » » Колишньому голові Олександрівської РДА погрожують розправою

Колишньому голові Олександрівської РДА погрожують розправою

Автор: admin
Колишньому голові Олександрівської РДА погрожують розправою


10 жовтня, близько 16 години, біля власного будинку, кандидату у народні депутати України за мажоритарним округом № 102 Олександру Ковтуну погрожував розправою його політичний опонент, діючий депутат Олександрівської районної ради, Андрій Лаврусь. Про це повідомив сам Олександр Ковтун.

За словами Ковтуна, пан Лаврусь у брутальній формі пообіцяв, що після закінчення парламентських виборів, Ковтуну не жити в Олександрівці. «Лаврусь та його група підтримки казали на мене, що я корупціонер та бандит, що я опинюся в тюрмі, та ми тебе і так і сяк. В решті-решт розмова звелася до того, що після закінчення виборів вони не дадуть мені жити в Олександрівці», - розповів Ковтун.
За його словами, погрози на його адресу пролунали за дві доби після того, як Андрій Лаврусь провів прес-конференцію у Кіровограді, на яку потрапив й Ковтун.
«Справа в тому, що саме від Лавруся, якого я добре знаю, добре знаю його батька, на мою адресу, як кандидата у народні депутати, постійно ллється бруд та принизливі висловлення. Тому я пішов на його прес-конференцію, щоб поговорити з ним. Я задав йому запитання, чому він так себе веде по відношенню до інших кандидатів. Та він не відповів. Замість того, рядом сидів такий собі «козак» з вусами, який почав горланити, що мене потрібно прокатити у сміттєвому баці, та таке інше. А після прес-конференції я поспілкувався із журналістами, яким розповів про нахабні дії Лавруся проти мене та інших кандидатів. І ось за два дні, Лаврусь приїхав під мій будинок», - каже Ковтун.
«Спочатку я побачив, що мій будинок знімають на камеру невідомі молоді люди. Я спитав, хто вони й що їх цікавить, на що отримав у відповідь лайку. Я поїхав далі і десь через 20 метрів побачив на узбіччі дорогий мікроавтобус Лавруся. Я вийшов до нього побалакати, проте нормальної розмови не вийшло. Лаврусь закидає мені якісь корупційні дії у той час, коли я протягом семи років очолював Олександрівську районну адміністрацію. Але що він може мені закидати, та що він взагалі може пам’ятати, коли на той час, у 1998 році, йому було лише 8 років», - каже Олександр Ковтун.
Слід зазначити, що на дії Лавруся, який асоціює себе як голова руху «Кіровоградський Євромайдан», скаржаться майже усі кандидати, які балотуються до Верховної ради за виборчим округом №102.
Що ж до пана Ковтуна, то до нього, можливо, у Лавруся ставлення особливе. Нещодавно, Олександр Ковтун повідомив журналістам, та надав докази того, що діючий депутат райради, який на кожному кроці розповідає, що він патріот України та активно допомагає як волонтер українським бійцям в зоні АТО, зареєструвався кандидатом з метою ухилитися від військового призову для захисту країни на Сході.
Як повідомлялося раніше, з метою запобігання брудним передвиборчим технологіям та захисту прав громадян на вільне волевиявлення, більшість кандидатів у депутати, в тому разі й Олександр Ковтун, підписали Меморандум про проведення чесних та прозорих виборів. Ініціатором об’єднання зусиль проти свавілля та злочинних дій окремих політиків та партій, виступив самовисуванець Олесь Довгий.
2052     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб