Домовой - Светловодск
» » » У штабі Олеся Довгого закликають людей не звертати увагу на провокаційні матеріали у ЗМІ

У штабі Олеся Довгого закликають людей не звертати увагу на провокаційні матеріали у ЗМІ

Автор: admin
У штабі Олеся Довгого закликають людей не звертати увагу на провокаційні матеріали у ЗМІ



Різні негативні чутки, з початку тижня масово стали поширюватися через певні ЗМІ щодо кандидатів у народні депутати від 102-го одномандатного округу (Кіровоградщина)не мають під собою підстав та містять ознаки інформаційної атаки. Про це 6 жовтня повідомив передвиборчий штаб Олеся Довгого.
«Боротьба загострюється. Не дивлячись на те, що більшість претендентів на парламентське крісло на окрузі підписали «Меморандум про проведення чесних, прозорих і вільних виборів», лишилися певні претенденти-аутсайдери,що намагаються привернути до себе увагу шляхом використання брудних технологій»,- йдеться у повідомленні штабу. За словами одного з представників політика, для поширення чуток щодо того, що певні кандидати скуповують голоси виборців,використовуються потужні ресурси та задіються відомі журналісти. Але це може ввести в оману виборців, бо вони бачать реальні справи і не вірять«чорному піару».
«Я закликаю мешканців міст та сіл 102-го округу не піддаватися на провокації та не вірити дурницям, які безвідповідальні кандидати поширюють у ЗМІ. Називаючи біле чорним, замість того, щоб вступити в чесну боротьбу, прийняти участь у змаганні програм та пропозицій, вони намагаються ошукати виборців. Робіть свій вибір свідомо!»,- наголосив представник штабу Олеся Довгого.


Инна Никитюк
1963     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб