Домовой - Светловодск
» » » Експерти констатують зростання підтримки Довгого виборцями

Експерти констатують зростання підтримки Довгого виборцями

Автор: admin
Експерти констатують зростання підтримки Довгого виборцями

Кількість виборців, які відвідують зустрічі з кандидатом в народні депутати по 102-му одномандатному виборчому округу Олесем Довгим, з кожним разом зростає не менше, ніж на 10-15%. Про це свідчить не тільки статистика передвиборчого штабу політика, а й дані незалежних спостерігачів з числа громадських активістів руху «Гідні вибори гідних політиків».
На їхньою думку, це безпосередньо пов’язано з прагненням людей повернутися до мирного та стабільного життя. «Інтерес до Олеся Довгого зростає, адже він не боїться брудних політтехнологій та пропонує конкретні кроки з відродження економічного, соціального та духовного потенціалу краю. Виборці переконані, що саме такий підхід може забезпечити спокійне життя та впевненість у завтрашньому дні», - вважають представники громадського руху.
Сам політик збільшення кількості симпатиків вважає закономірним явищем та дякує своїм активістам за підтримку, про що повідомив під час однієї з останніх зустрічей з виборцями.
1695     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб