Домовой - Светловодск
» » » Серед провокаторів у Знам’янці помічені дезертири від армії

Серед провокаторів у Знам’янці помічені дезертири від армії

Автор: admin
Серед провокаторів у Знам’янці помічені дезертири від армії
Фото1 - Тишкевич Денис - члено ОВК від Радикальної партії Ляшка

Спостерігаючи відео про політичну провокацію у Знам’янці, уважні глядачі нарахували серед тітушок не менше п’яти знаних дезертирів від армії. Так, містяни помітили родичів члена окружної виборчої комісії від Радикальної партії, які не поспішають віддавати свій борг Батьківщині та їхати воювати у зону АТО, не дивлячись на неодноразово надіслані їм повістки.
Серед провокаторів у Знам’янці помічені дезертири від армії


фото 2 - Корчинський Ярослав - заступник голови Знамянської РДА

Серед провокаторів у Знам’янці помічені дезертири від армії















фото 3 - Станіслав Корчинський
Також глядачі впізнали у рядах провокаторів двох синів заступника голови районної держадміністрації, які нині ховаються від військової прокуратури. Причому один з них настільки знахабнів, що не тільки був чи не найактивнішим учасником заворушень, а й відверто позував на камеру, кидаючи у натовп стороні предмети. Показово, що батько ухильників дуже відомий місцевим виробникам та фермерам своєю «небайдужістю» до подій у зоні АТО. Адже разом із керівництвом певних воєнкоматів він продовж кількох тижнів приїздить до них у гості з вимогою або відправити у неспокійний регіон найважливіших працівників, або заплатити «відкупні» у розмірі близько 7 тисяч гривень за кожну особу. Не кажучи вже про те, що певна частина цих грошей, як відомо громаді, йде на переховування від армії своїх родичів в інших регіонах країни.
Нагадаємо, що 23 вересня у Знам’янці мав виступити зі своєю програмою кандидат у народні депутати Олесь Довгий. Діалог політика з громадою намагалися зірвати кілька десятків тітушок, які галасували та лаяли учасників заходу, тож заради безпеки людей представникам передвиборчого штабу довелося відкласти проведення зустрічі, проте сам Олесь Довгий усе ж звернувся до прихильників з імпровізованої трибуни на вулиці. «Моя відповідь крикунам буде не криками, а конкретними справами. І сьогодні вони не можуть нічого більше, як кричати», - сказав він натовпу.
1945     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб