Домовой - Светловодск

Кличко про ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС

Автор: redaktor
Кличко про  ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄСВерховна Рада України, ратифікувавши Угоду про асоціацію з ЄС, обрала єдиний правильний шлях - від тоталітарної до європейської держави. Про це лідер партії "УДАР", мер Києва, Віталій Кличко заявив журналістам в кулуарах парламенту.
"Ратифікація Угоди про асоціацію дозволить створити нарешті прозорі правила гри та рівні умови для роботи малого і середнього бізнесу", - сказав Кличко.

Він висловив сподівання, що в Україні почнуть запроваджуватися європейські стандарти життя. "Це наш шанс на розвиток і зміцнення нашої країни. І правильно скориставшись ним, ми отримаємо те, що вже давно отримала вся Європа", - сказав мер Києва.

Він також зауважив, що в Україні життєво необхідно нарешті здійснити ефективні реформи, хоча доведеться вдаватися і до непопулярних кроків. "Ми обираємо шлях від тоталітарної та олігархічної країни до європейської держави", - наголосив Кличко.

Політик додав, що фракція "УДАР" в повному складі підтримала ратифікацію Угоди. "Ми завжди наголошували на тому, що це - єдиний правильний вибір для України", - сказав Віталій Кличко.

Джерело "Партія УДАР"
1708     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб