Домовой - Светловодск

Георгій Гонгадзе... 14 років з дня зникнення

Автор: redaktor
Георгій Гонгадзе... 14 років з дня зникнення16 вересня виповнилося чотирнадцять років з дня зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, чиє обезголовлене тіло було знайдене у Таращанському лісі. За ці роки Георгій Гонгадзе став символом не тільки журналістської самопожертви, але й безкарності за напади на наших колег. Справа Гонгадзе є справжнім тестом на перевірку ставлення української влади до свободи слова, тестом на відкритість і відсутність подвійних стандартів. Попередня влада лише спекулювала справою Гонгадзе задля особистих політичних дивідендів, у той час, як в реальному житті тиск на журналістів постійно зростав.

У цей символічний день українські журналісти звертаються до влади з вимогою зробити все необхідне, щоб встановити замовників убивства Гонгадзе, щоб всі винні, причетні до цього злочину, були нарешті покарані. По справі Гонгадзе мають також бути притягнуті до відповідальності ті правоохоронці, які гальмували розслідування або недбало ставилися до нього.

Рух "СТОП ЦЕНЗУРІ!"
1633     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб