Домовой - Светловодск
» » » Виборців на Кіровоградщині плутатимуть кандидатами-двійниками

Виборців на Кіровоградщині плутатимуть кандидатами-двійниками

Автор: redaktor
Виборців на Кіровоградщині плутатимуть кандидатами-двійникамиЯк повідомляє всеукраїнська громадянська мережа "ОПОРА", на початку вересня 2014 року для жителів міста Знам’янка розповсюджувався народний часопис - «Наддніпрянська зоря» № 1 (77). Видання містить агітматеріали за потенційного кандидата-самовисуванця в народні депутати України, колишнього міністра охорони навколишнього середовища в уряді Азарова Віктора Олексійовича Бойка. Станом на 12.09.14 кандидат досі не зареєстрований в ЦВК.

В. Бойко добре відомий жителям Знам’янки, адже був народним депутатом України з 2002 по 2006 р. від партії «За єдину Україну». Сам кандидат уродженець села Красногірці, Голованівського району, Кіровоградської області (ОВО № 101).

Днями в ЦВК від 102-го округу зареєструвався як кандидат у депутати Бойко Віктор Олексійович, однак він родом з Київщини, тобто двійник екс-міністра. Водночас на цьому самому окрузі саме останній вже веде активну агітацію в ЗМІ .

Джерело "Рідний Кіровоград"
1874     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб