Домовой - Светловодск

До Дня фізкультури і спорту

Автор: redaktor
До Дня фізкультури і спортуДень фізкультури і спорту припав цього року на 13 вересня. Але офіційно у Світловодську його відзначили сьогодні, 11 вересня. Відзначили без помпи – як того вимагає воєнна година…

Вшанувати людей, причетних до фізичної культури і спорту, прибув до міського спорткомплексу ім. А.М. Тузовського міський голова Юрій Котенко. Урочисті збори відкрила начальниця виконкомівського управління сім’ї, молоді та спорту Неллі Брусенцева, яка привітала своїх підшефних зі святом та вручила декотрим з них почесні грамоти. Теж саме зробив і Котенко, який у своїй промові, зокрема, відзначив плідну працю на благо спорту директора МСК Володимира Лисака. У свою чергу і Лисак, чи не вперше публічно заговоривши українською, подякувавши своєму колективу, запевнив, що попри усі складнощі він (і колектив) наполегливо працюватимуть заради спортивної слави Світловодська і здорового дозвілля його мешканців. А між виступами промовців зібрання було розважене невеличким концертом артистів міського Палацу культури.
До Дня фізкультури і спорту
До Дня фізкультури і спорту
До Дня фізкультури і спорту
До Дня фізкультури і спорту
«Світловодськ Інформ»
1908     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб