Домовой - Светловодск

«GoService» відсвяткував рік!

Автор: redaktor
«GoService» відсвяткував рік!У суботу біля будинку на Лєніна,50, більш відомому, як одне із відділень банку «Національний кредит», вирували веселощі… Конкурсами для дорослих і малечі з цікавими призами, танцюристами, співаками та музиками із Кременчука, а також чималеньким тортом інжинірингова компанія«GoService» відзначила рік своєї появи на наших теренах. Свого часу – як сталося це «явлення» - наша газета поспілкувалася із її засновниками, молодим подружжям Едуардом та Анастасією Куянами. Тож, рік потому ми вирішили повторити інтерв’ю з ними.
ОДНИМ СЛОВОМ – «GOSERVICE»
Стіни офісу авторизованого сервісного центу «GoService» увішані різними престижними сертифікатами та грамотами. За що? Запитали ми у Едуарда та Анастасії Куян, які облаштували свій бізнес в офісі на Лєніна,50.
- Довго перераховувати, - відповів Едуард. – А якщо коротко – за якісну роботу і устремління рухатись вперед у ногу з часом. – Тому ми не випадково і назвали наш Центр «GoService» - це наш своєрідний девіз, який перекладається, як «Сервіс – вперед!», - доповнила чоловіка Анастасія.
- Як давно ви облаштувалися у Світловодську?
- Не так вже й давно, - говорить Едуард. – Хоча я народився і виріс у Світловодську. А Настя – із Кременчука. Особисто у мене потяг до електроніки, а згодом – до комп’ютерного програмування, з’явився ще у дитинстві. Що власне і позначилось на виборі професії. І закінчивши середню школу, я вступив до Кременчуцького політехнічного університету. – А вже на четвертому курсі Едуарда, який встиг зарекомендувати себе як вправний спеціаліст, було запрошено на роботу системним адміністратором на Кременчуцькому заводі дорожніх машин, - продовжила Анастасія, – де він запропонував і втілив кілька прогресивних ноу-хау щодо удосконалення механізмів системного забезпечення цього підприємства. Взагалі, у Едика потяг до електронних технологій закладено напевне у «генах» - його тато має звання «Почесного раціоналізатора СССР» та кандидата технічних наук. А свою справу ми започаткували у Кременчуці, де наразі дистанційно працює десять працівників. Окрім обслуговування громадян, у нас там на обслуговуванні кілька закладів освіти… У Кременчуці раніше, як зараз у Світловодську, цим займалися різні сервісні організації на, так би мовити, разовій основі. Що призводило часто-густо до різних збоїв і нестиковок, ви ж знаєте, що у семи няньок дитя без ока. Зараз же у цих кременчуцьких освітніх закладах такої проблеми немає – ми відповідаємо за свою роботу.
- А в Світловодську ще не налагодили такої співпраці?
- Тут поки що – підготовча стадія, - знов до розмови включився Едуард. – Хоча, сусідній до нашого офісу 3-й школі ми вже надали можливість користуватися безкоштовним і безпровідним інтернетом. А от серед простих світловодців наш Центр вже почав користуватися популярністю. Ми власне і поширили наш бізнес на Світловодськ через те, що чимало моїх друзів-світловодців, знаючи про позитивну репутацію нашого Центру у Кременчуці, почали здавати саме нам у ремонт чи на профілактику свої комп’ютери та іншу цифрову техніку. Потім про нас довідалися друзі друзів і пішло-поїхало…
- Гаразд. І що ви пропонуєте такого, чого немає у ваших конкурентів? Чи може у вас розцінки не «кусючі»?
- По-перше, - відповів Едуард, - ми працюємо з гарантією на ремонт на три місяці (це новинка для Світловодська), яка не на словах, а на спеціальних бланках, що вважаються офіційним документом. По-друге, ми, за бажанням клієнта, переводимо його комп’ютер на безкоштовне (і до речі, не крадене) програмне забезпечення – з «Віндовсу» на «Лінукс». Це відносно нове але прогресивне забезпечення, внутрішня структура ядра якого аніскілечки не вражається комп’ютерними вірусами. Це – якщо коротко і не вдаючись до малозрозумілих для неспеціаліста термінів. І по-третє, ми ремонтуємо всю цифрову техніку включно із дитячими іграшками, що мають електронне начиння. І що ще важливо – деталі ми отримуємо безпосередньо від виробника. А якщо щось ремонту не підлягає – ми можемо дістати точний аналог, навіть, якщо його вже знято з виробництва. – Едуард не назвав ще однієї нашої «фішки»: наш Центр, за бажанням клієнта, може розміщувати його комп’ютерну інформацію на європейських серверах, що унеможливлює несанкціоноване отримання цієї інформації сторонніми особами. Між іншим, дані сервери працюють на тому ж таки «Лінуксі». А щодо наших розцінок, то у нас вони найдемократичніші. Звертайтесь і самі переконаєтесь, - підсумувала Анастасія.

«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
«GoService» відсвяткував рік!
Віталій АСАУЛЕНКО
«Світловодськ Інформ»
1327     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб