Домовой - Светловодск

Що робити з будинком по вулиці Конько

Автор: redaktor
Що робити з будинком по вулиці КонькоСьогодні у голови РДА відбулася нарада. Зібралися поважні люди, керівники державних органів. Вирішували питання, пов’язане з банкрутством казенного підприємства СЗТСіТМ. Ліквідатор Юрій Абраменко повідомив, що не може завершити процедуру банкрутства та виставити на торги завод тому, що будинок по вулиці Конько, 31 ніяк не можуть передати на баланс міста.

Під час наради відбулася запекла дискусія між головним інженером заводу та представником УЖКГ міста. Мало обізнаному у справі було важко розібратися у суті суперечці. Зокрема, мені часом здавалося що я присутній на засікання гаражного кооперативу із фільму «Гараж». Кожен надавав свої доводи щодо проблеми.

Протягом години учасникам наради все ж вдалося домовитися щодо проведення засідання комісії з передачі будинку на баланс міста.

Будемо сподіватися, що це так і станеться. А поки точаться суперечки, завод розкрадається, борги по зарплаті та пенсіям не виплачуються
Що робити з будинком по вулиці Конько
Вадим Степанець
1712     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб