Домовой - Светловодск

Нє рубітє, мужикі, нє рубітє...

Автор: redaktor
Нє рубітє, мужикі, нє рубітє...Самоорганізація суспільства, яка досягла останнім часом значних висот, позначилась, зокрема, і у самостійному впорядкуванні придомових територій безпосередньо самими мешканців – вже, не сподіваючись на комунальників, люди самі облаштовують дитячі майданчики, зони відпочинку тощо, молодь фарбує все і вся у національні кольори.

Але трапляються і винятки – такі, як двір будинку на Лєніна, вище АТБ. Там не те, що з’явилось щось новеньке та креативне, навпаки столики і лавочки поряд начисто позбулися дощок і являють собою наразі залізні остови. Куди ж поділися ті дошки? Місцеві дотепники припускали, що то місцева прокремлівська «п’ята колона» направила їх у вигляді гуманітарної допомоги на Донбас терористам, яким бракує дощок на труни загиблим «колорадам». Але насправді все виявилось набагато менш романтичним – частина мешканців того будинку позривала зі столів та лавок «дерево», щоб там ночами не бенкетувала п’янь, яка затарюється пійлом у цілодобовому АТБ і розпиває його у межах досяжності супермаркету (щоб для повторення далеко не бігати). Щоправда, від такої боротьби за спокій і тверезість потерпає інша частина мешканців будинку, переважно, похилого віку – стало ніде посидіти, не говорячи вже про те, що й «козла забити». Тож, як тоді вирішити це питання, щоб і старики були «ситі», і столи цілі?
Нє рубітє, мужикі, нє рубітє...
Нє рубітє, мужикі, нє рубітє...
Марко КОЛІНО,
«Світловодськ Інформ»
1752     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб